Ford Focus RS Le Mans Specials: vijf afscheidedities

Ford Focus RS Le Mans
Wie dacht dat de Ford Focus RS500 het laatste teken van leven van deze generatie Ford Focus RS was, heeft het mis. Ford komt met vijf Special Editions.

Elk van de vijf modellen eert een bepaald model waarmee er geschiedenis werd geschreven in Le Mans. Het zwarte exemplaar met witte strepen en gouden wielen eerst de GT40 uit 1966. De rode met witte strepen geeft een hint naar de GT40 die een jaar later gebruikt werd. Het witte exemplaar met blauwe strepen eert de GT40 Mk IIB, verder zien we ook nog een model met de Gulf-kleuren en een wit-blauw model dat doet denken aan de Capri RS uit 1972.

Binnenin werden de wagens voorzien van Recaro sportstoelen met Alcantara leder en een gepersonaliseerd plaatje op het dashboard. De modellen zullen voorgesteld worden op Le Mans zelf aan enkele uitgenodigden. Daarna zullen ze aan het publiek verkocht worden. Dewelke zouden jullie kiezen? (via AE)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Ford Focus RS Le Mans Specials: vijf afscheidedities"

  1. PJS 24-06-2010 om 14:26

    Geen enkel! Die strepen zijn overbodig, gifgroen (RS) of matzwart (RS500) is meer dan voldoende!

  2. chuwie 11-07-2010 om 15:37

    deze worden 100% collectors item! :p

Reageer

Reactie aan het plaatsen...