TopCar maakt 3 verschillende Stingrays!

Porsche Panamera Stingray tuning Top Car
We schreven onlangs over de zoveelste versie van een getunede Panamera, speciaal voor mensen die eens iets anders willen. TopCar biedt deze mensen 3 edities van de Stingray aan, allen met een uiterst speciaal interieur.

Het interieur is zowat het gekste dat we ooit zagen, een bonte verzameling van glossyzwart-witte elementen met krokodillenleer, afgewerkt met verschillende edelstenen. Speciaal en uniek is het alleszins, maar ik weet niet of er hier iemand op zit te wachten. Motorisch is er nu wel meer te melden, dankzij de samenwerking met 9ff stijgt het vermogen van 450 naar 750 pk. Hierdoor zou je nooit een tekort aan kracht mogen hebben, het koppel stijgt eveneens serieus mee.

De Russen van TopCar leveren hun nieuwste creatie van de Panamera af in 3 versies. Zo heb je de White Edition, die uiteraard volledig wit is, op enkele onderdelen na. Vooral het feit dat het interieur en de velgen ook een witte touch kregen maakt het wel af, maar wit blijft wit en dat was de rage van 2009.

Voor de mensen die liever zwart zien, is er de Black Matt Edition, waar er reeds veel over bekend is. De matzwarte kleur doet zeker zijn werk en maakt van de vierdeurscoupé een echte aandachtskoning! Misschien niet direct om te gaan paraderen op de Lippenslaan in Knokke, maar in Rusland en het Midden Oosten vinden ze zeker wel geïnteresseerden voor deze wagen. TopCar maakt zelf de vergelijking met een gevechtsvliegtuig, maar die link zou ik niet direct leggen.

Als laatste variant is er de Carbon Grey Edition, zoals de naam zegt volledig afgewerkt in het carbongrijs. Alweer kregen alle onderdelen een behandeling in het carbon en ook het interieur onderging dezelfde behandeling. Vooral het grijze Nappaleder ziet er alvast prachtig uit.

Voor deze 3 modellen voorziet TopCar ook nog voldoende velgen in alle maten, soorten en kleuren, uiteraard volledig passend bij hun Edition. Met een standaard Porsche Panamera heb je niets te kort me dunkt, maar gezien het succes van deze vierdeurs wil jij je misschien wel onderscheiden van je buurman… (Via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...