Eerste Aston Martin Rapide voor publiek geproduceerd

Aston Martin Rapide
De eerste Aston Martin Rapide die voor het publiek bedoeld is, rolde van de band. Vanaf nu is de Aston Martin Rapide verkrijgbaar!

De Aston Martin Rapide is een luxueuze vierdeurscoupé met sportieve allures. De wagen is wel degelijk een vierzitter, al baad je achterin niet per se in een zee van ruimte. Comfort is er dan wel weer voldoende op de achterbank. Zo beschikt je over comfortabele lederen sportzetels en een prachtige middenconsole.

Onder de motorkap ligt een 6.0 liter grote V12-motor die maar liefst 477 pk produceert en in nul naar honderd sprint in 5,3 seconden. De topsnelheid komt neer op 303 km/u. In het Verenigd Koninkrijk zal de wagen zo’n £135.000 kosten. Bij ons zou dit dus zo’n €155.000 zijn, maar verschiet gerust niet als het wat meer is.

Aston Martin Rapide

Deel dit bericht:

2 reacties op "Eerste Aston Martin Rapide voor publiek geproduceerd"

  1. BNNY 08-05-2010 om 10:45

    Prachtige wagen!

  2. Kristof 09-05-2010 om 13:52

    Schitterende wagen ! Een streling voor het oog, net als alle andere Astons trouwens

Reageer

Reactie aan het plaatsen...