Volvo C30 met 400 pk door Polestar Performance

Polestar Performance C30
Tuning kan soms onvoorstelbare proporties aannemen. Polestar Performance gaat de Volvo C30 maar liefst 400 pk geven.

Uiteraard gaat die vermogensstijging gepaard met de introductie van vierwielaandrijving. Echt veel is er nog niet geweten over het model, buiten het feit dat er naast een vermogensstijging nog een nieuwe bodykit geïntroduceerd zal worden. Meer informatie volgt op 22 april, wanneer dit kleine racemonster wordt voorgesteld.

Daar waar de Volvo C30 vooral uitblinkt in zuinigheid, willen de heren bij Polestar Performance het duidelijk over een andere boeg gooien. Wat denken jullie, goed idee of 400 pk in een C30 misschien wat teveel van het goede? (via WCF)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Volvo C30 met 400 pk door Polestar Performance"

  1. XliljeezyX 06-04-2010 om 15:07

    Een beetje to-much! Ben benieuwd hoe ze dat gedaan hebben.. Volgens mij is de constructie van de C30 niet echt gebouwd om 400 peekaa te hebben.
     
    PS. Vet handig dit nieuwe schrijfvak dinges. 😛

Reageer

Reactie aan het plaatsen...