The Focus RS Story continues…


Binnen 5 dagen gebeurt er iets met de Ford Focus RS. Komt de Focus RS Clubsport uit?

En zal die Ford Focus RS Clubsport eigenlijk Ford Focus RS 500 gaan heten, of is de Ford Focus RS 500 een totaal ander model? Momenteel is het allemaal nog even onduidelijk, maar wat wel zeker is, is dat binnen 5 dagen een antwoord op deze vraag komt. Misschien zelfs wat vroeger. Geïnteresseerden kunnen de site http://www.focusrs500.com/ continu F5’en om steeds op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Ford Focus RS

Deel dit bericht:

3 reacties op "The Focus RS Story continues…"

 1. PJS 26-03-2010 om 10:51

  Spannend!

 2. Kristof L 26-03-2010 om 11:08

  Een heel ander model zal het wel niet zijn te zien aan het filmpje. Voorlichten en achterlichten komen overeen. Hooguit minder gewicht, meer pk’s en alle bijhorende aanpassingen daarvoor zoals rolbar, remmen etc…
  Niet zóó spannend denk ik 🙂

 3. PJS 26-03-2010 om 14:56

  Mmm.. minder gewicht en meer pk’s lijken mij wel spannend 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...