Impressie: Subaru 086A

Subaru_086a
Niet alleen Toyota, maar ook Subaru maakt gebruik van het conceptmodel dat ze beiden ontwikkelden en dat wij beter kennen onder de noemer FT-86.

Zowel Toyota als Subaru zullen hun nieuwe coupé baseren op dit conceptmodel en Subaru laat alvast weten dat haar productiemodel groter en spannender zal zijn dan dat van Toyota. Het model van Subaru, dat intern nog 086A heet, zal in het productiestadium normaalgezien beschikken over een 2.0 liter turbomotor die 250 pk naar alle vier de wielen stuurt. Verder zou er nog een achterwielaangedreven variant komen met 308 pk, die het STI-label zal opgekleefd krijgen.

Het uiteindelijke productiemodel van de Toyota FT-86 zou over 200 pk beschikken, maar toch voldoende rijplezier schenken. Van het model van Subaru werden er al enkele schetsen gemaakt, die hieronder terug te vinden zijn. We kunnen duidelijk de kleuren zien, die Subaru in de rally-wereld typeren. Verder ziet de wagen er bijzonder strak uit. (via eGM)

Subaru 086A

Subaru 086A

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...