Officieel: Hyundai ix35

Hyundai ix35
Hyundai heeft de opvolger van de Tucson onthuld, aanschouw de Hyundai ix35!

Update: Lees onze rijtest met de Hyundai ix35

Hyundai heeft zopas drie foto’s onthuld van de nieuwe Hyundai ix35. De opvolger van de populaire Tucson zal z’n wereldpremière beleven tijdens het autosalon van Frankfurt. De ix35 neemt verschillende stijlelementen over van de ix-onic, die eerder op het autosalon van Genève werd getoond. Opvallend is het hexagonale radiatorrooster dat een typisch stijlkenmerk wordt voor Hyundai-modellen in de toekomst.

De Hyundai ix35 is 85 mm langer dan de Tucson, 20 mm breder en ook de wielbasis is met 10 mm toegenomen. De ix35 is echter 30 mm minder hoog, wat ‘m een meer dynamische uitstraling geeft dan z’n voorganger. De ix35 zal leverbaar worden met een uitgebreid motorenpalet waaronder een 1.7 CRDi en 2.0 CRDi. Mede dankzij het aanbieden van enkel voorwielaangedreven varianten, zal de ix35 ook een leidinggevende rol spelen in dit segment, op het vlak van verbruik en emissies.

Hyundai ix35

Hyundai ix35

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...