Officieel: Eerste beeld Aston Martin Rapide

aston_martin_rapide3
De eerste officiële foto van de Aston Martin Rapide is officieel vrijgegeven, en wat ziet die er goed uit!

Spijtig genoeg blijft het bij 1 foto die enkel de zijkant van de Aston Martin Rapide toont, Aston teasert dus ook een beetje, maar niet op de manier waarop andere automerken dat doen. Onder de motorkap zal een 6.0 liter grote V12-motor liggen die 470 pk levert. Aan die motor wordt een nieuwe versnellingsbak gekoppeld die de naam Touchtronic krijgt, maar specifieke getallen zijn nog niet gekend.

De voorstelling van de Rapide zou eind dit jaar nog moeten plaatsvinden (Frankfurt?) en tegen het begin van 2010 zouden de eerste exemplaren aan de klanten geleverd kunnen worden. Meer informatie volgt dus ongetwijfeld, op korte termijn. (via eGM)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...