Geneve ’09: Koenigsegg Quant

koenigsegg_quant_geneev
Er werd gezegd dat Koenigsegg met een vierdeursmodel ging komen, vandaag hebben we echter gemerkt dat niets minder waar is.

Aan de Koenigsegg Quant zijn vier ramen, maar slechts 2 – overigens gigantische – deuren, die niet openen zoals we het van Koenigsegg gewoon zijn, gezien de deuren te groot zijn en de wagen in geen enkele garage te openen zou zijn. Nu we toch over de looks bezig zijn: echt mooi kan je de Quant toch niet noemen?

De Koenigsegg Quant is een milieuvriendelijke wagen – wat we ook niet van Koenigsegg gewoon zijn – die goedkoop zou worden per kilometer. Hoe goedkoop precies, dat weten we niet. De Koenigsegg Quant zou goedkoper en in grotere oplage gebouwd worden dan de CCX, die 1,3 miljoen EUR kost en waarvan er jaarlijks slechts ongeveer 25 stuks verkocht worden.

Koenigsegg Quant

Koenigsegg Quant

Koenigsegg Quant

Koenigsegg Quant

Koenigsegg Quant

Koenigsegg Quant

Koenigsegg Quant

Koenigsegg Quant

Koenigsegg Quant

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...