Video: Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse World Record Car

Bugatti Veyron World Record Car
De Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse World Record Car is met z’n 408,84 km/u de snelste cabrio ter wereld!

Onlangs nog heerste er behoorlijk wat discussie over de vraag of de Veyron Super Sport nu wel de snelste wagen ter wereld was? Want ook al ging de testwagen waarmee Bugatti het record vestigde flink meer dan 425 km/u, de ‘standaard’ modellen beschikken over een snelheidsbegrenzer. Hennessey, Amerikaanse autoconstructeur, claimde het record van snelste productiewagen ter wereld in het gamma te hebben bijgevolg. Bij Guinness World Records blijven ze er evenwel bij dat de Veyron nog steeds de snelste productiewagen is.

Zo’n claim van een concurrent is natuurlijk geen welgekomen PR-stunt, dus besloten ze bij Bugatti maar onderstaande video van de Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse World Record Car Edition te lanceren. Een video van een wagen die naast de snelste cabrio ter wereld ook één van de langste benamingen ter wereld kent. Enjoy!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...