Geneve ’09: Hyundai HED-6

hyundai_hed-6
Wie rondwandelt op het autosalon van Genève zal normaalgezien deze Hyundai HED-6 tegenkomen, die toont hoe SUV’s van Hyundai er in de toekomst zullen uitzien.

De schets die we zien toont een best aardige toekomst, vol 21″ velgen, geïntegreerde uitlaten en een schitterend design. De achterruit zou gemaakt worden uit hoogwaardig plastiek (ook al klinkt dat contradictorisch) en overdag zouden LED-lichtjes de aanwezigheid van de Hyundai HED-6 in de verf moeten zetten.

Onder de motorkap ligt een 1.6 liter diesel, die weliswaar ongeveer 175 pk zou produceren, wat helemaal niet slecht klinkt! Verder zal Hyundai op het autosalon van Genève nog de i30 blue presenteren, het eerste Hyundai-model, dat over de ISG stop-start technologie beschikt. (via AutoExpress)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...