Aston Martin snijdt in personeelsbestand

Aston Martin Commercial Mom Milf
Ook Aston Martin voelt de economische crisis, door de dalende verkoop gaat Aston Martin 1/3 van zijn werknemers ontslaan.

Het lijkt erop dat geen enkele autobouwer boven de economische crisis staat, zo berichtten we de laatste weken al over de dalende verkoop bij bentley, het stilleggen van de productie bij BMW en Porsche en de vraag naar overheidssteun bij Jaguar. Het is duidelijk dat geen enkele autoconstructeur gespaard blijft.

Volgens Aston Martin gaat het dit jaar minder dan de 7.000 verkochte wagens van 2007 verkopen. De verkoop ging in Oktober met 25 procent naar beneden in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Daarom gaat de Britse autobouwer 300 vaste werknemers en 300 interim arbeiders ontslaan. Daarenboven zal de productie rond kerstmis voor twee weken stilgelegd worden. Bij Aston Martin werken 1850 mensen, daarvan gaat dus één derde afvloeien.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...