Aston Martin geeft 2009 V8 Vantage meer pit


In het jaar 2009 zou de nu al redelijk krachtige V8 Vantage nog krachtiger worden, als we de persberichten van Aston Martin mogen geloven.

En die persberichten kunnen we uiteraard vertrouwen. De nieuwe V8-motor zal een grotere cilinderinhoud hebben van 4,7l in plaats van 4.3l. Zo wordt het aantal Pk’s met 11% verhoogt tot 420. Ondanks deze verandering zal de V8 Vantage zo’n 30% zuiniger rijden.

De twee optionele versnellingsbakken zijn ook aangepast. De manuele versnellingsbak met 6 versnellingen en de Sportshift automatische versnellingsbak moeten nu in staat zijn sneller en vlotter te verleggen. Ook de ophanging werd lichtjes stijver gemaakt, wat het stuurgedrag ten goede moet komen. Wil je het geheel afmaken, dan kan je 19″ velgen als optie aanduiden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...