Aston Martin DBR9 in Gulf kleuren

Aston Martin DBR9 Gulf
Vorig jaar won Aston Martin met de DBR9 het GT1 klassement van Le Mans en 30 jaar geleden deed ook Gulf Oil dat, daarom zullen de DBR9’s dit jaar in Gulf kleuren rijden.

De twee bedrijven hebben de handen in mekaar geslagen om de Aston Martin DBR9 te voorzien van de wereldberoemde Gulf Oil Race kleuren. De twee deelnemende wagens krijgen respectievelijk de nummers 007 en 009 toebedeeld.

“Dit is ongetwijfeld het belangrijkste jaar ooit voor Gulf in de motorsport. De samenwerking tussen twee grote namen in de autowereld resulteert hopelijk in een lang en vruchtbaar partnerschap,” zegt Alain Dujean, onderdirecteur van Gulf Oil international.

David Richards, CEO van Aston Martin, heeft er ook vertrouwen in: “Endurance racing zit ingebakken in het verleden van zowel Gulf als Aston Martin en we worden beide reeds tientallen jarenlang gelinkt aan de Le Mans race.”

Aston Martin DBR9 Gulf

Deel dit bericht:

2 reacties op "Aston Martin DBR9 in Gulf kleuren"

  1. BNNY 12-01-2008 om 19:58

    geen slechte kleurencombo, enkel de motorkap doet me teveel denken aan een Spyker

  2. rr 15-01-2010 om 18:41

    echt een raceauto voor rally

Reageer

Reactie aan het plaatsen...