Preview: Ford Focus Cabrio 2008 Facelift

Ford Focus Cabrio Facelift 2008 Impressie
De Ford Focus Cabrio krijgt volgend jaar een facelift nadat ook de nieuwe Focus Hatch op het autosalon van Frankfurt werd voorgesteld.

De nieuwe Focus Cabrio zal net als de Hatch variant een licht gewijzigde voorkant hebben met nieuwe kinetisch gevormde koplampen en bumpers. Het prachtige Pininfarina design blijft behouden maar achteraan krijgen we nu ook nieuwe LED lichten en een andere uitlaatpijp. Binnenin komt een nieuwe middenconsole met een motorstartknop en enkele gadgets zoals 230V en audio stekker.

In het motorengamma zitten onder andere een 136 pk sterke 2.0 L Duratorq TDCi common rail turbodiesel, een 109 pk sterke 1.6 L TDCi en een Flexifuel versie met een 1.8 L Duratec benzine viercilinder onder de motorkap.

De Ford Focus cabrio blijft een gelimiteerd model met enkel 20.000 verwachte jaarlijkse verkopen in Europa. De eerste auto’s zouden vanaf het midden van volgend jaar in de showrooms moeten staan, net op tijd voor de zomer.

Impressiefoto’s (Via: MotorAuthority)

Ford Focus Cabrio Facelift 2008 Impressie

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...