Ford Verve in Frankfurt

Ford Verve
We wisten al op voorhand dat de Ford Verve op Frankfurt zou staan en hoe deze wagen eruit zou zien. Nu zagen we hem in het echt.

Ford zegt dat dit het resultaat is van lang onderzoek over hoe kleine stadswagens er eigenlijk uit zouden moeten zien. In de toekomst zullen de stadswagentjes van Ford er dus ook ongeveer zo uitzien (op het roze na dan).

Ford wil in de toekomst de referentie worden voor kleine stadswagens, maar ook voor individualiseerbare (hoe origineel) grotere wagens.

Het feit dat het interieur op het exterieur is afgespeeld is volgens Ford ook redelijk uniek en daar zouden ze wel eens een punt kunnen hebben.

De roze buitenkant is gekozen door -hoe kan het ook anders- een vrouw, die expressieve kleuren wil gebruiken om harmonie en contrast (wat een tegenstrijdigheid) te combineren. Wonderbaarlijk genoeg is het nog aardig gelukt ook. Ook koos zij de materialen, die van hoge kwaliteit getuigen.

Mooi wagentje, die Verve. Allicht zien we hem in de toekomst terug, na een kleine metamorfose, de naam Fiesta dragend, tenzij Ford zou besluiten dat deze wagen aan een nieuwe naam toe is.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...