Project Kahn: Aston Martin DB9S

Aston Martin DB9S Project Kahn
De Aston Martin DB9 is voor mij één van de mooiste wagens die momenteel op de markt is. Toch vond Britse tuner, Project Kahn, het nodig de DB9 onder handen te nemen.

Gelukkig voor de Aston Martin liefhebbers hebben de tuners van Kahn het subtiel gehouden. De wagen is dus niet plots van vorm veranderd of van een reuze spoiler voorzien. De Aston Martin DB9 kreeg daarentegen een bescheiden bodykit die de wagen een iets sportievere uitstraling geeft.

De Bodykit bevat onder andere een nieuwe voor- en achterbumper, een zeer kleine kofferspoiler en side skirts. De wagen kan trouwens ook voorzien worden van nieuwe 20 inch velgen die eerder gebruikt werden voor het prototype van de Aston Martin DBS.

Voor de Bodykit betaal je 10.000 euro terwijl je voor de velgen al snel aan 6.000 euro zit. Dankzij deze aanpassingen krijgt de DB9 iets meer de DBS looks, daarom heeft Project Kahn de wagen tot Aston Martin DBS9 gedoopt. De bodykit én de velgen zijn aan te raden voor mensen die graag een DBS willen maar daarvoor niet opnieuw naar de dealer willen stappen.

aston_martin_kahn_db9s_02.jpg

aston_martin_kahn_db9s_03.jpg

aston_martin_kahn_db9s_04.jpg

aston_martin_kahn_db9s_05.jpg

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...