Officieel: Opel Corsa Electric Yes (2024)Na een “buitengewone” crossmediale campagne staat de Opel Corsa Electric Yes binnenkort in de showroom met een aantrekkelijke vanafprijs of maandprijs.

TV kijkend Vlaanderen heeft in de voorbije maanden ongetwijfeld al (veelvoudig) de internationale #YesOfCorsa reclamespots zien passeren. Nu volgt een tastbaar vervolg in de vorm van de Corsa Electric Yes uitvoering die “fris, opwindend en to the point” wil zijn aldus de Duitse autoconstructeur. Net zoals de reclamecampagne trouwens!

De Opel Corsa Yes uitvoering krijgt steevast de zuiver elektrische aandrijflijn mee. Goed voor 136 pk / 260 Nm en het nodige rijplezier. Met de 50 kWh batterij kan hij tot 357 km (WLTP) afleggen tussen laadstops.

De Corsa Electric Yes gaat verder op het sportief ogende GS uitrustingsniveau en komt met een zwart dak, zwarte 16” lichtmetalen velgen en zwarte buitenspiegelbehuizingen. Opel koos voor de speciale Rekord Red lak … maar voorziet desgewenst ook (minder opzichtige) tinten (Arktis White, Karbon Black en Grafik Grey).

Binnenin vinden we sportstoelen, rode stiknaden, witte accenten en een donkere dakbekleding terug. Uiteraard mocht een hippe #YesCorsa interieurbadge niet ontbreken. De keyless entry/go, parkeerhulp en automatische airco behoren hier tot de basisuitrusting. Op technologisch vlak staat er een 7” digitaal instrumentenpaneel en 10” infotainmentsysteem paraat. Die laatste is gezegend met de Opel Connect diensten én draadloze Apple CarPlay / Android Auto connectiviteit.

De Opel Corsa Electric Yes is verkrijgbaar in de loop van de maand maart voor minder dan 30.000 euro, momenteel staat deze geafficheerd aan 36.500 euro. Na de Vlaamse EV premie duikt hij zelfs onder de 25.000 euro grens (in Vlaanderen dit jaar). Tevens spreken ze omtrent een scherpe maandprijs (199 euro) in financiële renting. De Belgische Opel verdeler zegt “Yes to Electric” en helpt je graag verder.