Met dezewordthet.be geeft D’ieteren multibrand aankoopadvies op maat (2022)In deze aantrekkelijke Autosalon promotijden geeft D’ieteren via het dezewordthet.be platform voor het eerst gepersonaliseerd aankoopadvies over alle merken heen!

Zelfs zonder (opnieuw) een feestelijk Autosalon gebeuren op de Heizel is januari dé maand om een nieuwe auto te kopen. Ondermeer dankzij de nodige inspanningen inzake commerciële acties en voordelen. Toch maakt dat de keuze er niet gemakkelijk op, denk maar aan de verschillende merken, koetswerkvormen én aandrijflijnen. Met het dezewordthet.be platform biedt D’ieteren voor het eerst multibrand aankoopadvies op maat. Dus voor zowel Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, CUPRA als Porsche!

Als consument krijg je vijf eenvoudige vragen voorgeschoteld waarna het algoritme een persoonlijke shortlist samenstelt. Daarbij gaat het van ronkende sportwagens, blitse coupé’s en stoere SUV’s tot praktische gezinswagens. Gezien de innige band tussen de VAG merken krijg je ook steeds interessante alternatieven te zien. Kwestie van je niet dood te kijken op je (favoriete) merk/model!

Met een handige checklist maakt D’ieteren je ook wegwijs tussen de vele motorisaties. Want niet iedereen is persé beter af met een 100% elektrische wagen, plug-in hybride of klassieke benzine/diesel.

Uiteraard zetten de automerken ook hun aantrekkelijke nieuwkomers in de spotlights. Denk aan de Volkswagen Taigo, Audi Q3, Skoda Fabia en Seat Arona. Maar ook “nieuwe sportievelingen” zoals de CUPRA Born en Porsche Taycan.

Probeer het gerust zelf op www.dezewordthet.be!

Met dezewordthet.be geeft D’ieteren multibrand aankoopadvies op maat (2022)