Uittip: #seenfromaMINI expo @ Tour & Taxis Brussels (16/08 - 29/08)Voor de #seenfromaMINI expo leggen vijf gerenommeerde street photographers – vanuit een MINI – de prachtige diversiteit van de stad vast.

Naar aanleiding van het Brussels Street Photography Festival komt MINI met een uniek fotoproject dat nog hipper als #seenfromaMINI gedoopt werd. Daarbij trokken een handvol getalenteerde fotografen erop uit – in een MINI natuurlijk – om de stedelijke diversiteit in beeld te brengen. Voor de liefhebbers, het gaat om Ximena Echague, Daniel Osorio, Hakan Simsek, Alexander Daems en Igor van de Poel.

Die stedelijke diversiteit mag je zien als opvallende contrasten en verrassende overeenkomsten. Voornamelijk in de hoofdstad maar ook fotogenieke locaties zoals Doel en de Kust. En ook de typerende Belgische voortuinen passeren uiteraard de revue.

Met dit project brengt wil MINI een ode aan de diverse kleuren van de stad en willen daarmee ook hun status als dé ultieme (lifestyle) stadswagen benadrukken. Vanaf nu kan dat zelfs volledig emissievrij met de MINI Electric of de opgefriste MINI Countryman Plug-in Hybrid. Al kan het ook plezant worden met een MINI Cabrio of de sportieve JCW modellen!

Het resultaat kan je van 16 tot 29 augustus aanschouwen in de vrij toegankelijke expo in Tour & Taxis Brussels (Gare Maritime). Meer informatie daaromtrent staat hierrr. Daarnaast kan je ook eigen #seenfromaMINI beelden insturen om het project te ondersteunen. Voor wie geen MINI ter beschikking heeft kan gebruik maken van een Instagram filter.