Nissan Charge is nu beschikbaar in Belgie (2020)

Nissan Charge is nu beschikbaar in België (2020)Extra gebruiksgemak voor de elektrische Nissan rijders in België.

Elektrisch rijden biedt veel voordelen (milieuvriendelijk, fiscaal interessant, stil, rustgevend, minder onderhoud, …), jammer genoeg situeren de meeste nadelen zich in de beperkte laadinfrastructuur in België. Met Nissan Charge applicatie creëert de gelijknamige Japanse autoconstructeur nu een eenvoudige toegang en vlotte financiële afhandeling bij meer dan 200.000 laadpunten in 38 Europese landen. Ongetwijfeld goed nieuws voor de vele Nissan Leaf (en e-NV200) rijders in ons land.

Nissan werkt voor Nissan Charge samen met het Europese PlugSurfer laadnetwerk wat zorgt voor zeer gunstige tarieven zonder enige abonnementskost. Via de app kan je ook filters instellen inzake beschikbaarheid, laadsnelheid, type connector en toegangsmethode om zo in optimale omstandigheden te kunnen laden. De navigatie naar de gewenste laadpaal kan ook via de Nissan Charge app opgestart worden.

Meer informatie bij je Nissan verdeler, de Nissan Charge app staat in de App Store (iOS) en op Google Play (Android).

Lees hier onze rijtest met de Nissan Leaf 20 kWh!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...