Belgische prijs Volkswagen T-Roc Cabrio (2020): vanaf 30.530 euro

Belgische prijs Volkswagen T-Roc Cabrio (2020): vanaf 30.530 euroHoe graag wil je zo’n hippe Volkswagen T-Roc Cabriolet?

Behalve de potente T-Roc R (300 pk, vanaf 42.250 euro) heeft Volkswagen ook een lifestyle T-Roc Cabrio opgenomen in haar gamma naast de klassieke – en desgewenst behoorlijk kleurrijke – T-Roc crossover. Die start bij 22.450 euro, voor de dakloze T-Roc Cabrio loopt de vanafprijs op tot minstens 30.530 euro.

Op motorisch vlak is er enkel keuze tussen benzinemotoren, zijnde de 1.0-liter TSI driecilinder (115 pk) of 1.5-liter TSI viercilinder (150 pk) waarbij je die laatste ook met een DSG7 automaat kan krijgen. Je hoeft niet te betalen voor de frisse Cactus Green of Pure White koetswerkkleur en 17” aluminium velgen al zijn er nog een resem mogelijkheden (eveneens voor de interieurafwerking) voorhanden in de personalisatiegids.

De softtop (uit meerdere lagen) laat zich volautomatisch wegtoveren (en omgekeerd) in 9 seconden, dit al rijdend tot 30 km/u. De kofferruimte van de T-Roc Cabrio biedt nog plaats aan 284 liter bagage.

Tegen de lente moeten de eerste T-Roc Cabrio’s opduiken bij de lokale Volkswagen concessiehouder, wie snel intekent kan hopelijk deze zomer al genieten van zijn compact lifestyle cabrio crossover. Nu de Evoque Convertible op pensioen is heeft hij alvast het rijk/segment voor zich alleen!

Lees hier onze rijtest met de Volkswagen T-Roc crossover!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...