Teaser: Volkswagen Golf GTD (2020)

Teaser: Volkswagen Golf GTD (2020)We krijgen opnieuw een snelle VW Golf mét TDI dieselmotor voorin!

Op het aankomende Autosalon van Genève zal Volkswagen naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe Golf GTI presenteren, intussen hebben ze officieel de komst van de Golf GTD aangegeven. Ja, zelfs na het gigantische dieselgate schandaal blijft Volkswagen vertrouwen op een (potente) zelfontbrander!

De autoconstructeur uit Wolfsburg laat ons alvast kennis maken met de karakteristieke voorzijde van de nieuwe Golf GTD met unieke dagrijverlichting (in een honinggraadpatroon), we gokken achteraan een dubbele uitlaat en (subtiele) spoiler terug te vinden naast de grotere lichtmetalen velgen rondom. Of er ook een praktische Golf GTD Variant uitvoering komt is niet direct duidelijk.

Onder de motorkap moet de 2.0-liter TDI EVO viercilinder liggen in zijn meest performante, zuinige én tegelijk milieuvriendelijke vorm, vermoedelijk goed voor 200 pk en 400 Nm.

Lees hier alles omtrent de nieuwe Volkswagen Golf (mk8)!

Teaser: Volkswagen Golf GTD (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...