Uittip: Smile Safari – Tour & Taxis Brussel (2019)

Uittip: Smile Safari - Tour & Taxis Brussel (2019)Do it for the gram. En de gloednieuwe Audi Q3 Sportback!

Van 5 oktober tot 30 november opent de Smile Safari in Tour & Taxis Brussel, het allereerste Instagram-museum van België. En dan hebben we het niet over een saai/stoffig gebeuren maar een expeditie langs optische illusies, roze palmbomen, flamingo’s, regenbogen en zoveel meer. En als ontdekkingsreiziger 2.0, digital content creator of hippe influencer mag je uiteraard naar hartenlust foto’s maken … en zo de nodige likes (proberen te?) scoren op je favoriete sociale netwerk. Iets dat uiteraard ook lukt met een blitse vierwieler!

Naast de nodige instagrammable content kan je de gloednieuwe Q3 Sportback hier voor het eerst ontdekken (en later op de Zoute Grand Prix 2019), wel in zijn reguliere gedaante en dus niet de als 400 pk sterke RS Q3 Sportback. Met zijn populaire SUV koetswerkvorm, licht aflopende daklijn en hightech interieur is de Audi Q3 Sportback ongetwijfeld voldoende instagrammable, zeker wanneer je gaat voor een meer kleurrijke configuratie op basis van de riante (maar dure) personalisatiecatalugs. Voor een Q3 Sportback bestelbon moet je wel richting een Audi concessiehouder waar er minimaal 34.580 euro op tafel gelegd moet worden.

Alle praktische informatie omtrent de locatie, openingsuren en tickets staat op de website, daar lezen we ondermeer dat de organisatie Wifi voorziet om je foto’s snel online te krijgen! De Smile Safari pop-up is uiteraard ook te volgen op Instagram.

Uittip: Smile Safari - Tour & Taxis Brussel (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...