Top 10: populairste auto’s op Instagram (2019)

Top 10: populairste auto’s op Instagram (2019)Welke auto’s scoren de meeste likes?

Op enkele jaren tijd groeide Instagram van een relatief rustige fotoverzameling uit tot een immense verzameling (wildgroei?) aan allerhande content met chat- en aankoopfunctionaliteit. Ook automerken of creatievelingen profiteren van het instagramsucces. Al blijft het voor de merendeel van de gebruikers nog steeds de perfecte tool om vlug wat vakantie- of gezinsfoto’s te delen. Of babyfoto’s. Of huisdieren. Maar uiteraard ook auto’s!

Verzekeraar Veygo zocht uit welke auto’s het meest voorkomen en zich daardoor tot populairste modellen mogen rekenen op Instagram. Hier en daar bespeuren we enkele opmerkelijke resultaten al moesten ze ook enkele populaire modellen uitsluiten wegens conflicterende benamingen (vb de Volkswagen Golf)

  1. #ford #mustang (11,9 miljoen vermeldingen)
  2. #honda #civic (7,4 miljoen)
  3. #nissan #gtr (7 miljoen)
  4. #bmw #m3 (5,8 miljoen)
  5. #jeep #wrangler (5,1 miljoen)
  6. #chevrolet #camaro (4,7 miljoen)
  7. #chevrolet #corvette (3,9 miljoen)
  8. #bmw #m4 (3,4 miljoen)
  9. #lamborghini #aventador (3 miljoen)
  10. #audi #r8 (2,9 miljoen)

Volg je overigens al GroenLicht.be op Instagram? #Like4Like

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...