Foto Special: MINI Track & Fanday 2019

Foto Special: MINI Track & Fanday 2019In grote getale trokken MINI fans (m/v/x) richting het circuit van Zolder voor een geslaagde Fan & Track Day!

Op een bijna tropische 25 augustus verzamelden duizenden MINI fans (man/vrouw, jong/oud en zowat alles ertussen) voor een gezellige Fan & Track Day. Net zoals bij de drie vorige edities werd een gevarieerd programma voorzien met allerhande activiteiten (racesimulators, ALL4 offroadparcours, gigantisch springkasteel, …), de tracksessies met eigen wagens (mooi verdeeld over twee groepen op basis van ervaring/wagentype) of circuittaxi’s scoorden logischerwijs het meeste aandacht. De gloednieuwe MINI Electric én toekomstige MINI Cooper JCW GP waren eveneens van de partij.

Opmerkelijke (internationale) gast was Rauno Aaltonen, een sympathieke Fin die in 1967 de Rally Monte Carlo op zijn naam schreef. Desondanks zijn gezegende leeftijd ging Aaltonen met de nodige snelheid rond het 4.011 meter lange circuit van Zolder … in een even schattige MINI Classic uit een ver vervlogen tijd. Minder schattig waren de luidkeelse MINI JCW Challenge racewagens die met een oorverdovend lawaai hun aanwezigheid kenbaar maakten.

De MINI Track & Fanday 2019 was tevens het startschot voor de Road To Glory wedstrijd waarbij verschillende concessiehouders zo origineel mogelijk uit de hoek kwamen met een MINI model naar keuze. Dit onder met de Road To Glory (roadtrip, reizen, avontuur, plezier) in het achterhoofd wat voldoende ruimte liet voor de nodige interpretatie. Ondergetekende vertegenwoordigde exclusief de Nederlandstalige jury maar ook jullie mogen een stem uitbrengen, dat kan eenvoudigweg op Facebook!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...