Uittip: MINI Fan & Track Day (2019)

Uittip: MINI Fan & Track Day (2019)MAXI pret voor MINI fans (jong én oud) op zondag 25/08 op het Circuit van Zolder!

Voor de vierde keer organiseert MINI België een heuse Fan & Track Day, dit jaar voorzien van een extra portie feestelijkheid wegens de 60ste verjaardag van de iconische autobouwer uit Oxford. Sportievelingen worden op hun beurt verwend met een extra portie John Cooper Works, want naast de vernieuwde 3-deurs JCW, Cabrio JCW, Clubman JCW en Countryman JCW maakt niemand minder dan de MINI John Cooper Works GP hier zijn Belgische première!

Zelf het circuit opgaan met je eigen MINI is perfect mogelijk op deze Fan & Track Day. Afhankelijk van je wagen/ervaring is er een Discovery en Dynamic programma voorhanden. Anderzijds kan je ook plaats nemen naast een professionele piloot voor een onvergetelijke taxirit in een van de sportiefste MINI’s … of een Classic MINI Cooper S uit ’65!

Naast het circuit trekken ze een offroadparcours op voor de Countryman ALL4 en een MINI rallydemo, iets rustiger gaat het er aan toe op het terras met vele foodtrucks en aangepaste kinderanimatie. Tevens kan je de Road To Glory expo ontdekken met unieke MINI’s gecreëerd door de Belgische concessiehouders. De MINI Fan & Track Day toegang is gratis al moet je jezelf wel inschrijven via de website.

Praktische details:
Wanneer: Zondag 25 augustus 2019
Hoelaat: vanaf 10 uur
Waar: Circuit Zolder, Terlamen 30, 3550 in Heusden-Zolder
Kostprijs: gratis (met uitzondering van de circuitsessies met eigen wagen) maar inschrijven is wel verplicht. Dat kan via deze website!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...