Foto Special: Autofans Tour (2019)

Foto Special: Autofans Tour (2019)Heerlijk cruisen doorheen Midden-Zeeland (NL) tijdens de Autofans Tour 2019.

Voor de tweede keer organiseerden de collega’s van Autofans.be – in samenwerking met specialist Openroads – een amicale tour, deze keer goed voor 192 km doorheen het prachtige Zeeland bij de Noorderburen. Daar kan je niet enkel (eindeloos) genieten van zicht op de de ingenieuze Deltawerken of immens brede Zeeschelde, het uitgestrekte wegdek is ook van goede kwaliteit en op een – soms zonnige, soms overtrokken – zaterdagmiddag is het vrij rustig.

Tenzij de Autofans Tour passeert uiteraard met 68 blitse wagens en bijna 150 enthousiaste deelnemers, dan krijg je een een bont allegaartje aan oldtimers & moderne sportwagens. Gaande van een hele horde i30 N’s tot het nodige RS, AMG en M geweld en dit in het formaat van compacte stadswagens tot luxueuze sportwagens zoals de McLaren 720S Spider en Nissan GT-R!

Mooi om te zien dat er anno 2019 nog zoveel animo leeft onder autoliefhebbers (van jong tot auto, zowel vrouwelijk als mannelijk) om een namiddag door te brengen achter het stuurwiel en vooral te genieten. Autofans pur sang!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...