Autosalon Brussel 2019 live: Mazda (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2019 live: Mazda (Paleis 6)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Mazda op het Autosalon van Brussel 2019

Mazda heeft voor het Autosalon van België een Europese première meegenomen in de vorm van de knappe Mazda3, per direct als vijfdeurs en praktische Mazda3 Wagon. Beide nieuwelingen stralen als echte zonnekindjes – Soul Red is en blijft dan ook een aanrader! – en maken indruk met een degelijke interieurafwerking, moderne technologie en een riante binnenruimte. Momenteel al te bestellen met de 1.8-liter diesel (115 pk) en 2.0-liter benzine (120 pk), later volgt de hoogtechnologische (en game changer?) SkyActiv-X benzine met compressie-ontsteking.

De recent vernieuwde Mazda6, MX-5 en CX-3 staan hier ook met respectievelijk een vernieuwde grille, krachtige(re) 2.0 benzinemotor en nieuwe dieselmotor!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...