Officieel: MINI Cooper S GT Limited Edition (2018)

Officieel: MINI Cooper S GT Limited Edition (2018)Speciaal voor de BeLux markt komt MINI met een gelimiteerde Cooper S GT die zich liet inspireren door de 1275 GT van weleer!

Na een indrukwekkend (sportief) palmares met de originele Cooper S in de jaren ’60 kwam de 1275 GT ten tonele (de eerste mét toerenteller) die het succesverhaal moest verderzetten, zowel op de weg als in het rallygebeuren. Anno 2018 grijpt MINI die mooie geschiedenisles aan om met een gelimiteerde versie van de Cooper S naar buiten te komen in de vorm van de Cooper S GT Limited Edition. Gelimiteerd tot 100 stuks, exclusief voorbehouden voor België + Luxemburg en steevast als 3-deurs.

Motorische wijzigingen moet je niet verwachten, de Cooper S GT Limited Edition rekent dus nog steeds op de 192 pk sterke 2.0-liter viercilinder benzine. Daarnaast krijg je hier exclusieve GT stickers, rode spoiler achteraan, rode spoilerlip vooraan, 18” velgen, GT badges (via het MINI Yours gamma) en de sportieve John Cooper Works interieuruitvoering. Wederom met veel rode accenten en chroom details om de sportieve inborst te benadrukken. Bij een exclusief model hoort een royale basisuitrusting (lees: full option) en dat is hier uiteraard ook het geval.

De MINI Cooper S 3-deurs GT Limited Edition is voor de Belgische markt beschikbaar vanaf 38.600 euro, snel zijn is de boodschap.

Lees hier onze rijtest met de MINI Cooper 3d!
Lees hier onze rijtest met de MINI Cooper SD 3d!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...