Preview: Range Rover SV Coupe (2018)

Preview: Land Rover Range Rover Coupe SV (2018)Land Rover viert dit jaar zijn 70ste verjaardag en daarvoor krijgen we – naast de Defender V8 Works – een gelimiteerde Range Rover Coupé.

Naar alle verwachtingen zal het Britse automerk ons het volledige feestjaar trakteren op allerhande lekkers, naast een potente Works versie van de gepensioneerde (?) Defender zal Land Rover naar aanleiding van het Autosalon van Genève een gelimiteerde Range Rover Coupé onthullen. Slechts 999 exemplaren zullen hiervan gebouwd worden met de hand, traditioneel de taak van de Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) divisie.

De Range Rover SV Coupé wordt de allereerste fullsize premium SUV Coupé aldus de Britten die de mosterd haalden bij de oorspronkelijke Range Rover uit 1970 die eveneens als tweedeurs versie voorhanden was. Of de SV Coupé het ook met slechts twee deuren moet stellen is op dit moment nog onduidelijk, Range Rover voorzag enkel een interieurfoto waar ze het gebruik van premium materialen niet schuwen.

Meer nieuws volgt vanuit Genève of bij je favoriete Land Rover verdeler, verwacht je wel aan een stevig prijskaartje voor dit feestelijk (en luxueus!) hommage.

Preview: Land Rover Range Rover Coupe SV (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...