Lamborghini SUV komt op 4 december 2017!

Lamborghini SUV komt op 4 december 2017!Lamborghini is Sinterklaas net te vroeg af met hun introductie van de langverwachte Urus SUV!

Momenteel heeft Lamborghini enkel de Huracan en Aventador in het gamma, gelukkig voor hen wel in diverse uitvoeringen waarmee ze de laatste jaren puike verkoopcijfers wisten te behalen. De toevoeging van een praktische SUV met sportwagengenen staat al lang op de planning maar op maandag 4 december is het wachten voorbij, dan zal Lamborghini het doek van Urus halen. Met deze logische toevoeging verwachten we nog hogere verkoopcijfers/record vanuit Sant’Agata Bolognese.

Behalve een agressieve vormgeving en een functioneel interieur is het uitkijken naar het prestatiepotentieel van de Lamborghini Urus. Een V12 versie lijkt logisch al zouden de kansen van een 650 pk sterke 4.0-liter V8 groter zijn, na verloop van tijd volgt er zelfs een plug-in variant.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...