Spyshots: Volkswagen T-Roc GTI / R (2018)

Spyshots: Volkswagen T-Roc GTI / R (2018)Die snelle Volkswagen T-Roc zit er aan te komen!

Direct na de presentatie van Volkswagen kleinste SUV, de nieuwe T-Roc, gingen we al even (dag)dromen over een eventuele sportieve variant. De autoconstructeur uit Wolfsburg kwam vervolgens zelf met een blitse R-Line versie op te proppen al is dat eerder “show – no go”. Een prototype op de Nürburgring laat nu uitschijnen dat het slechts een kwestie van tijd is dat we (op termijn) een dynamische T-Roc mogen verwachten in de Volkswagen showroom.

Hoe die dan zal heten is nog onduidelijk, in analogie met het (technisch gerelateerde) Golf gamma zouden ze voor GTI of R kunnen kiezen. Visueel mogen we alvast rekenen op een agressievere grille, grote velgen en een vierdelige uitlaat achteraan, de 4Motion badge geeft ook al weg dat er hier vierwielaandrijving aanwezig is.

De krachtigste Volkswagen T-Roc is momenteel de 2.0-liter benzine met 190 pk, daar kunnen ze gemakkelijk 265 pk of zelfs 310 pk van maken! Ergens in 2018 moet er duidelijkheid komen omtrent deze veelbelovende toevoeging..

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...