Preview: Volkswagen T-Roc GTI / T-Roc R

Preview: Volkswagen T-Roc GTI / T-Roc RZou Volkswagen – op termijn – ook sportieve varianten van de nieuwe T-Roc crossover overwegen?

Over enkele dagen beleeft de Volkswagen T-Roc crossover zijn wereldpremière op het Autosalon van Frankfurt, als alles goed loopt krijgen we deze compacte SUV nog voor het einde van het jaar in de Belgische VW showrooms. Dan kan je kiezen uit vermogens tussen 115 pk en 190 pk maar zou er daarboven ruimte zijn voor meer vermogen?

Digitaal kunstenaar X-Tomi helpt ons alvast vooruit met een visuele voorstelling van een eventuele T-Roc GTI of zelfs een T-Roc R. De potente 2.0-liter TSI ligt in de Golf met 265 pk tot maximaal 310 pk (met 4Motion), dus zeg nooit nooit.. Naast extra vermogen rekenen we dan ook wel op krachtigere remmen, een straffere afstelling van de ophanging en een sportief geïnspireerd interieur.

Preview: Volkswagen T-Roc GTI / T-Roc R

Preview: Volkswagen T-Roc GTI / T-Roc R

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...