Officieel: Volkswagen T-Roc R-Line (2017)

Officieel: Volkswagen T-Roc R-Line (2017)Voor wie het (visueel) wat meer mag zijn is er de blitse Volkswagen T-Roc R-Line uitvoering.

Na de presentatie van gloednieuwe T-Roc droomden we al even van een sportieve GTI of R uitvoering maar dat zal niet voor direct zijn. De compacte SUV van Volkswagen zal eerst de markt bestormen met een regulier motorengamma, mocht er daarna nog steeds vraag zijn naar een sportieve variant zal Wolfsburg daar ongetwijfeld een antwoord op bieden. Maar voor wie het toch wat sportiever mag zijn is er nu toch al de T-Roc R-Line!

Net zoals bij de Golf, Passat, Arteon en andere nieuwigheden uit de VW stal krijgt de T-Roc R-Line een dynamische uitstraling dankzij ondermeer een sportieve bumperset, 18″/19″ velgen, donkerrode LED achterlichten, gelakte deurklinken en menig R-Line logo rondom. Binnenin krijg je ook R-Line logo’s her en der in combinatie met een sportieve afwerkingsgraad, donkere dakhemel, pedalen / voetsteun in roestvrij staal en het multifunctionele stuurwiel.

Het is nog afwachten aan welke prijs Volkswagen België de T-Roc crossover zal aanprijzen en welke versies je kan krijgen in combinatie met deze blitse R-Line. Momenteel kan je kiezen uit drie benzines en evenveel diesels, gaande van 115 pk tot 190 pk. De topversies rekenen op de DSG automaat en 4Motion vierwielaandrijving!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...