Spyshots: Maserati Ghibli facelift (2018)

Spyshots: Maserati Ghibli facelift (2018)Wordt de knappe Maserati Ghibli opnieuw bijgeschaafd?

Vorig jaar kreeg de Ghibli alreeds een update op vlak van rijhulpsystemen, technologie en gadgets, nu lijkt het erop dat de Italiaanse berline zich opnieuw klaarmaakt voor een facelift. Een facelift in de zuiverste zin van het woord want de prototypes lijken enkel vooraan (en ietwat achteraan) bijgeschaafd te zijn, geen schande ook gezien het knappe lijnenspel van de Ghibli!

Inzake het motorengamma of het interieur zijn er nog geen details geweten, als we een blik werpen op de Levante SUV zou de Ghibli S de 3.0-liter V6 430 pk en 580 Nm leveren. We verwachten de vernieuwde Ghibli op het Autosalon van Frankfurt in september!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...