Poll: Audi TT RS vs Mercedes-AMG A45 vs Ford Focus RS

Poll: Audi TT RS vs Mercedes-AMG A45 vs Ford Focus RSGa je, in de zoektocht naar veel vermogen én grip, voor de Audi TT RS, de Mercedes-AMG A45 of de Ford Focus RS?

Een sportieve wagen is ongetwijfeld op zijn leukst met achterwielaandrijving gezien het dynamische karakter, in gebieden waar de zon jammer genoeg niet altijd van de partij is kan vierwielaandrijving wel mooi meegenomen zijn. Sneeuw, regen, modder en onverharde ondergrond, anno 2017 vormt dat geen enkel probleem voor de hightech rijhulpsystemen die zo de veiligheid van de inzittenden voor zijn rekening neemt.

De Audi TT RS, Mercedes-AMG A45 en Ford Focus RS zijn allemaal moderne hot hatches die in tegenstelling tot de directe concurrentie rekenen op vierwielaandrijving, respectievelijk quattro, 4MATIC en 4WD genaamd. Met slechts €40.220 is de Brit de goedkoopste terwijl hij met 350 pk uit de 2.3-liter EcoBoost wat moet onderdoen voor de Duitsers. Zo levert de A45 maar liefst 381 pk en de TT RS 400 pk in ruil voor €50.125 en €65.000.

Audi TT RS vs Mercedes-AMG A45 vs Ford Focus RS

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...