Abarth start Scorpionship fanclub!

Abarth start Scorpionship fanclub!De Scorpionship is dé officiële fanclub voor Abarth eigenaars en liefhebbers!

De meeste automerken hebben wel een fanclub die zich – al dan niet officieel – inzet voor de merkbelevenis van bestaande klanten en liefhebbers te ondersteunen, de ene al wat groter dan de andere. Abarth, de Italiaanse performance tak van Fiat maakt zich met de Scorpionship alvast klaar om alle vrienden van De Schorpioen – Abarthisti in de volksmond – een leuke tijd te gunnen.

Naast de meest interessante info, een handige verzamelplaats van gelijkgezinden en tal van voordelen of promoties zal de Scorpionship zich bezig houden met exclusieve evenementen en wedstrijden te organiseren. Deze zomer trekken ze alvast naar het circuit waar ze onder professionele begeleiding hun blitse Italiaan volledig kunnen ontdekken. Met een klein beetje geluk mag je erna zelfs deelnemen aan de Abarth Trophy of krijg je een 695 Biposto mee voor een weekendje plezier.

Elk geïnteresseerde persoon kan zich inschrijven via scorpionship.abarth.com!

Lees hier onze rijtest met de Abarth 595 Competizione!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...