Video: Waarom de Porsche 991 GT3 beter is dan de Ferrari 458 Speciale

Video: Waarom de Porsche 991 GT3 beter is dan de 458 SpecialeMet zowel een Ferrari 458 Speciale als Porsche 991 GT3 in de garage heb je twee soortgelijke bolides en de verschrikkelijke keuze dringt zich op: wie blijft én wie gaat? Kiezen is verliezen!

Mr. JWW, een enthousiaste en vermogende autoliefhebber – volg hem hier via Instagram, Youtube en Facebookwas in de gefortuneerde positie om zowel een spiksplinternieuwe 458 Speciale als 991 GT3 te bezitten. Beiden werden ontwikkeld met een behoorlijk sportieve en weinig comfortabele insteek, wie het aandurft kan ze beiden toch nog net dagdagelijks inzetten. Maar wedden op twee dezelfde – hardcore! – paarden is gevaarlijk dus moest er eentje weg én dat werd de Italiaan uit het gezelschap. Niet persé omdat de GT3 zoveel beter was maar omdat het financiële voordeel bij het terug verkopen van de 458 Speciale aan de officiële Ferrari garage zodanig groot was.. First world problems!

Ferrari 458 Speciale vs Porsche 911 GT3

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...