Officieel: Mercedes-Maybach S600 Guard

Officieel: Mercedes-Maybach S600 GuardGoed nieuws voor een zeer select publiek, met de Mercedes-Maybach S600 Guard combineer je het beste van twee werelden!

Terwijl we reikhalzend uitkijken naar de C-Klasse Cabriolet komt Das Haus naar buiten met een nieuwe variant van de S600 Guard. Als S-Klasse nog steeds een van de meest luxueuze bolides die je vandaag de dag kan vinden, als Guard uitvoering komt daar nog een stevige beschermingslaag bij. De combinatie van de Maybach variant met de Guard was tot voor kort niet mogelijk maar daar heeft Mercedes nu werk van gemaakt, de Maybach S600 Guard mag zelfs uitpakken met het allerhoogste VR10 beschermingsniveau!

De specifieke aanpassingen die de Duitsers deden zijn logischerwijs geheim maar Mercedes voorzag kilo’s van gehard staal, kevlar en andere (exotische) supersterke materialen en strategische verstevigingen. Handvuurwapens, granaten, machinegeweren, landmijnen, explosies, .. het maakt allemaal geen kans tegen de Mercedes-Maybach S600 Guard terwijl de inzittenden genieten van hoogstaande luxe en een uniek comfort. Dat de wagen nu 4.500 kilogram op de weegschaal zet moet je er maar bijnemen, gelukkig is de 6.0-liter V12 (530 pk / 930 Nm) voorzien voor een dergelijke heroïsche taak.

De Mercedes-Maybach S600 Guard is reeds te koop voor een vanafprijs van ongeveer €500.000 (exclusief btw), mocht dat net buiten je budget liggen kan je ook terecht bij de Duitsers uit Stuttgart voor een G-Klasse (G500), GLE-Klasse (GLE350d of GLE500) of S-Klasse (S500 of S600) als Guard beschermengel. Ook van de nieuwe E-Klasse verwachten we terug een E-Klasse Guard uitvoering!

Lees hier onze rijtest met de Mercedes S500 L!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...