Teaser: Mercedes C-Klasse Cabriolet

Teaser: Mercedes C-Klasse Cabriolet (A205)We hadden al een groot vermoeden maar nu is het officieel, de Mercedes C-Klasse Cabriolet wordt voorgesteld op het Autosalon van Genève!

Na de Berline, Break, Coupe en bijhorende AMG uitvoeringen mag de Mercedes C-Klasse binnenkort een nieuw familielid verwachten, normaliter ook direct de laatste tenzij ze die vierdeurs coupé toch in overweging nemen. De C-Klasse Cabriolet – interne code: A205 – deelt heel wat techniek, technologie en styling met de C-Klasse Coupé, voor het dakmechanisme koos Das Haus voor een meerlagige stoffen dakkap (in een beperkt aantal kleuren). De Coupé is – met de juiste opties en koetswerkkleur – een echte knappe bolide, we gaan er vanuit dat de Cabriolet een behoorlijk sexy verschijning zal zijn in het straatbeeld! Enkel jammer van het beperkte aantal uren zon(licht) in België…

Gelukkig voorziet Mercedes in haar cabrio’s diverse hulpmiddelen waardoor je bij mindere zomerse temperaturen ook van wapperende haren en het grote vrijheidsgevoel te genieten, denk maar aan verwarmde stoelen en het AIRSCARF systeem. Met dat laatste blaast de C-Klasse Cabriolet warme lucht uit het hoofdsteun in de nek, dankzij de AIRCAP wordt de luchtstroom afgeleid.

Momenteel hebben we enkel een knappe schets van de Mercedes C-Klasse Cabriolet naast een dozijn spyshots, de volledige onthulling zal niet zo lang meer op zich laten wachten. We gaan er vanuit dat het motorengamma van de C-Klasse Cabriolet gelijk zal lopen met dat van de C-Klasse Coupé, ook een AMG variant zal later dus zijn opwachting maken!

Vanop de beursvloer in Zwitserland zullen we jullie begin maart eigen beelden kunnen voorzien van de deze lifestyle Duitser, de marktlancering is voorzien tegen de zomervakantie.

Teaser: Mercedes C-Klasse Cabriolet (A205)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...