Teaser: Aston Martin DB11’s nieuwe V12 [twin turbo 5.2-liter!]

Teaser: Aston Martin DB11’s nieuwe V12 [twin turbo 5.2-liter!]Tezamen met een gloednieuwe Aston Martin DB11 verwelkomen we ook een twin turbo V12!

De levensweg van de Aston Martin DB9 ging van start in 2003 en was nadien ook de technische basis voor de Rapide, Vanquish, VirageDBS en afgeleiden. Anno 2016 mogen we oprecht zeggen dat hij niet meer van de jongste is, de sportieve Britten uit Gaydon werken dan ook hard achter de schermen aan de DB11 opvolger.

Na eerdere spyshots en de designpreview op basis van de DB10, de speciaal voor James Bond ontwikkelde sportbolide krijgen we nu voor het eerst officiële informatie van Aston Martin in verband met de langverwachte DB11. Met korte videoclip kondigen ze de komst van een gloednieuwe 5.2-liter V12 mét twee turbo’s aan, na een lange tijd van atmosferische kracht plooien de Britten nu ook voor de strenge regels inzake verbruik en uitstoot. Met behulp van turbo’s kan je dat iets beter weten te regelen zonder al teveel vermogen te moeten inboeten, de soundtrack is alvast ook niet mis..

Dit is waarschijnlijk het begin van een langgerekte teasercampagne van de Aston Martin DB11, we hebben een donkerblauw vermoeden dat we het eindproduct reeds mogen aanschouwen op het Autosalon van Genève in maart!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...