Autosalon Brussel 2016: Honda Line-up

Autosalon Brussel 2016: Honda Line-upHonda presenteerde vorig jaar heel wat nieuwigheden die op het aankomende Autosalon van Brussel een mooie plaats krijgen, sportievelingen moeten ook de Civic Type-R zeker eens gaan bekijken!

Honda strijkt op het Autosalon neer in Paleis 6 en doet dat met bijna het volledige gamma. Stoere SUV’s blijven het in Europa nog steeds goed doen vandaar dat de gefacelifte HR-V (compacte SUV) en opgefriste CR-V (SUV) aantreden op de Heizel met een efficiënte 1.6-liter dieselmotor met 160 pk en de nieuwe negentraps automaat. Net zoals vorig jaar voorziet Honda België een zwarte première, dit jaar is dat de CR-V Black Edition die uitpakt met een interessant voordeel en een aangedikte basisuitrusting.

De Civic is de C-segmenter van Honda en pakt dit jaar uit met een beter – lees: moderner – infotainmentsysteem voor de dag komt naast een nieuwe Sport uitvoering. Deze krijgt een straffer uiterlijk met een nieuwe bumperset en subtiele spoiler maar motorische wijzigingen blijven achterwege. Op zoek naar een échte sportieve Civic, ga dan voor die knotsgekke Type-R met een potente turbobenzinemotor die 310 pk levert aan de voorwielen! De jouwe al voor €34.500!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...