Autosalon Brussel 2016: Lexus Line-up

Autosalon Brussel 2016: Lexus Line-upLexus pakt op het komende Autosalon uit met maar liefst 4 Belgische premières!

De luxetak van Toyota, Lexus, heeft het op de Belgische markt niet bijzonder gemakkelijk. Met hun premium bolides zitten ze steeds in het segment van die ijzersterke Duitsers, gelukkig zijn bijna alle Lexus’ modellen voorzien van een zuinige hybridesetup. Tot voor kort waren ze dat zelfs allemaal, het laatste jaar voorzagen de Japanners voor zowel de RC, IS als de nieuwe RX een 200t benzine-uitvoering.

De RX SUV is de best verkopende Lexus wereldwijd dus moet de nieuwe generatie dat succesverhaal weten verder te zetten. Daarvoor krijgt het een unieke styling mee in combinatie met een uitgebreide standaarduitrusting, premium uitstraling, hightech gadgets en een bijzonder ruim interieur. Naast de RX450h is er in België voor het eerst een RX200t met 238 pk / 350 Nm!

De prestigieuze GS berline staat op het Autosalon van Brussel in zijn vernieuwde vorm als GS450h, bij de lokale dealer kan je hem natuurlijk ook nog steeds vinden als GS300h. Vooraan herken je ze aan de scherpe grille zoals zijn familiegenoten, binnenin krijg je betere materialen voor hetzelfde geld én toch een pak meer veiligheidsfeatures. Voor wie het wat krachtiger mag is er de GS F met de atmosferische V8 uit de RC F met 477 trappelende paarden in het vooronder.

Die Lexus RC is nu eindelijk ook beschikbaar met meer conventionele motorisaties dan die kolossale achtcilinder, in Paleis 5 terug te vinden in de RC300h hybride setup. Op de Lexus stand staat er ook een CT200h Shadow Edition, een special edition waarbij zwarte accenten de hoofdrol spelen in combinatie met een zeer interessante prijs/kwaliteit/uitrusting factor. De Lexus NX is natuurlijk ook van de partij, dit zowel in Executive als F Sport uitvoering.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...