Video: EVO test de Lamborghini Huracan LP580-2

Video: EVO test de Lamborghini Huracan LP580-2Recentelijk lanceerde Lamborghini de speelse Huracan mét achterwielaandrijving, EVO trok hiermee het circuit op voor een vergelijk met de vierwielaangedreven variant.

Terwijl we wachten op de komende (zonnige!) zomerperiode om voluit van de nieuwe Lamborghini Huracan LP610-4 Spyder te kunnen genieten brachten de sympathieke Italianen uit Sant’Agata toch een zoethoudertje om de grijze wintermaanden te overbruggen. De Huracan LP580-2 is iets minder krachtig en 33 kg lichter dan zijn LP610-4 soortgenoten, toch kan je een pak meer genieten van de achterwielaandrijving. Hierdoor is de Stier misschien iets minder dagdagelijks bruikbaar, de rij-ervaring en het plezier achter het dikke stuurwiel zal toch een pak hoger liggen dankzij de verhoogde interactie.

Lijkt die Huracan LP580-2 wel iets voor jou, verzamel dan even €182.105 en rep je naar Lamborghini Brussels in Zaventem. Onze Britse collega’s van EVO hadden meer geluk én mochten de LP580-2 uittesten op circuit in het Midden-Oosten, om de nieuwkomer goed te plaatsen scheurden ze eerst nog even met een gifgroene Huracan LP610-4 over het asfalt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...