Poll: Aston Martin GT12 vs Porsche 911 GT3 RS vs McLaren 650S Spider

Poll: Aston Martin GT12 vs Porsche 911 GT3 RS vs McLaren 650S SpiderBen je op zoek naar extreme circuitprestaties dan is de Aston of Porsche ongetwijfeld eerder je ding, toch verbaast die spierwitte McLaren Spider ons allemaal met zijn dynamische eigenheid!

Chris Harris deed in het verleden al even een diepgaande review met de Porsche 911 GT3 RS (991) en de Aston Martin GT12 (die initieel GT3 zou noemen maar Porsche zag dat niet zitten), maar wegens zijn voorliefde voor scherpsturende wagens verzamelde hij ze nogmaals bij elkaar. Geheel toevallig had hij van McLaren een 650S Spider gekregen voor een duurtest, vandaar dat deze ook ten tonele verschijnt.

Op vlak van prestaties is die toevoeging ietwat oneerlijk, de McLaren heeft dan ook 650 pk én zit boordevol exotische materialen … waardoor ook het prijskaartje een stuk steviger uitvalt. De Aston Martin GT12 doet het met 600 pk in een doorontwikkelde vorm van de laatste V12 Vantage generatie, de meest capabele Porsche op het circuit – de 918 Spyder buiten beschouwing gelaten – krijgt slechts 500 pk van de 4.0-liter flat six.

Kiezen is steeds verliezen, maar toch zijn we benieuwd naar jullie voorkeur! Ga je voor de peperdure – maar zéér capabele – McLaren, de gigantische luidruchtige Brit of de hyperefficiëntie van de Porsche?

Aston Martin GT12 vs Porsche 911 GT3 RS (991) vs McLaren 650S Spider

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...