Goedemorgen: Porsche 991 GT3 RS vlamt bij dageraad

Goedemorgen: Porsche 991 GT3 RS vlamt bij dageraadBij de eerste zonnestralen een gloednieuwe Porsche 991 GT3 RS voluit de sporen geven, veel beter zal je ochtend waarschijnlijk niet worden.

Het Britse EVO was natuurlijk van de partij op de officiële medialancering van de nieuwe 991 GT3 RS, de video daarvan zie je onderaan. Toch kregen ze nogmaals een testmogelijkheid in Engeland met deze messcherpe Porker, Jethro Bovingdon verloor geen seconde en zocht de beste wegen in de buurt uit. Vervolgens moest hij enkel wachten tot wanneer de zon opkwam waarna hij de 4.0-liter boxermotor (met 500 pk en 460 Nm) volledig zijn ding laat doen, zijn glimlach zegt waarschijnlijk al genoeg. Vanaf 185.977 euro kan je het eens uitproberen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...