Video: Ferrari LaFerrari FXX K – making of

Video: Ferrari LaFerrari FXX K - making ofJe (werk)dag starten met een toepasselijke feelgood video omtrent de creatie van de Ferrari LaFerrari FXX K?

Van de LaFerrari hypercar wou Ferrari ook graag een hardcore circuitderivaat bouwen. Vermogende klanten staan te springen voor dergelijke bolides, zelfs als je weet dat de wagen ten alle tijden bij Ferrari zelf blijft staan voor onderhoud en dergelijke, jouw FXX F even showen aan de buurman zit er dus niet bij. Recentelijk sleepte deze zeer beperkte uitgave (slechts 40 exemplaren) de befaamde Red Dot Best of the Best award in wacht, reden temeer om ons te plezieren met een “making of video” dachten de Italianen ongetwijfeld. We zien toegewijde designers in strakke pakken, hardwerkende ambachtslui en de gelukkige testpiloten die de wagens over het Fiorano circuit mogen scheuren.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...