Trailer: The Transporter 4 – Refueled [Audi S8]

Trailer: The Transporter 4 - Refueled [Audi S8]Ook het vierde deel uit de Transporter filmreeks zal waarschijnlijk geen Oscar voor beste filmscript winnen, maar autoliefhebbers kunnen de glansrol voor de Audi S8 dan weer wél appreciëren.

The Transporter Refueled is na Transporter, Transporter 2 én Transporter 3 het logisch vervolg voor de actiefilms van Luc Besson (Taken, Leon, Taxi, ..) dat deze zomer normaliter te bezichtigen valt in de Belgische filmzalen. In tegenstelling tot de vorige drie zal de menselijke hoofdrol niet meer vertolkt worden door Jason Statham, nu is Ed Skrein (oa Game of Thrones) de spierbundel slash chauffeur slash held van dienst. In de eerste film kreeg de BMW 7-Reeks (E38) nog een prominente plaats in de film, in deel 2 en 3 was het de Audi A8 W12 die mooi in beeld kwam. Voor Transporter Refueled mag de nieuwe Frank Martin zich tegoed doen aan een krachtige Audi S8 met 520 pk en quattro vierwielaandrijving!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...