Video: Super Bowl 2015 reclame

Video: Super Bowl 2015 reclameReclameblokken tijdens grote sportevenementen zijn van goudwaarde voor veel automerken, voor het Superbowl finaleweekend werden er dan ook kosten noch moeite bespaard!

Als dappere Belgen zullen we het Superbowl gebeuren waarschijnlijk niet volledig verstaan, zie het als de Rode Duivels gekte én de Tomorrowland madness tegelijk. Hoe dan ook, tijdens de komende finale (Seahawks vs Patriots) op zondag 1 februari 2015 zullen er ongeveer 100 miljoen kijkers de rechtstreekse verslaggeving volgen. Zo’n groot bereik is voldoende voor diverse autoconstructeurs om de geldbeugel stevig open te trekken en met iets leuks naar buiten te komen. Op zich is dat niet nieuw maar de laatste jaren zien we het elke keer opnieuw bigger and better worden..

Dit jaar zien we een fabelachtige dierentuin, Pierce Brosman en Will.i.am, bezorgde vaders, onuitputtelijk doorzettingsvermogen, flitsende Koreanen en een elektrische BMW. Volvo pakt het dit jaar bijzonder origineel aan met een beperkt budget, grote afwezige lijken momenteel Jaguar en Audi te zijn!Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...